Beoordelingen van Isola Bella Italia Rotterdam

Recente recensies van Isola Bella Italia Rotterdam

5 sterren na 41 reviews

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza’s van Rotterdam-zuid. Vers gemaakt, geen pre-fab bodems! Toetjestip: Pizza Nutella

, 25-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza. Absolute aanrader!

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kom vaker eten afhalen, altijd prima. Nu heb ik de gehele bestelling weggegooid. Pasta was echt niet te eten , rook vreemd. Hoewel ik me daar nog over heen kan zetten, heb nooit eerder pastA gehaald maar dit was zeker de laatste keer. De pizza was lauw ( ik woon echt op 10 min LOOP AFSTAND) kaas was ook niet lekker door de temperatuur. Maar het ergste was de doner op de pizza. Grote vlokken met een rare smaak, en rare textuur. Naar mijn mening niet lang genoeg in de oven geplaatst. ook heb ik gelijk gebeld, waarbij niemand opnam . Graag ontvang ik een reactie en eigenlijk wil ik ook gewoon mijn geld terug.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en knapperig, zoals altijd goed gemaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza heel erg lekker top

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Food tasted great! ... jammer dat er gamba’s op het menu staan en je garnaaltjes krijgt, maar verder niets te klagen. Het smaakte heerlijk! Bezorging ook iets te laat, maar erg aardig met verontschuldiging (-:

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ja was weer heerlijk! Beste pizza voor mij!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer dat ik bij jullie bestelde kreeg ik een perfecte pizza! De tweede keer was een grote teleurstelling. Pizza was er snel, alleen niet heel warm meer terwijl jullie nog geen 5 minuten van mijn adres zijn verwijderd. Zat geen verse basillicum op en een karig aantal tomaatjes. De kaas was ook anders dan de eerste keer. Heel jammer!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!!! Ga zo door!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was altijd lekker. gisteren oud dönervlees. flauwvallen, maagpijn en diarree.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste pizza die ik ooit gegeten heb, heeerlijk

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en vers bereid met liefde!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd een heerlijke pizza. Altijd snel geleverd en ontzettend vriendelijke bezorger.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en super bezorging

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb pasta salmone besteld super lekker in een romige saus Je krijgt heel veel pasta Eten word warm bezorgd Ik vind het een aanrader

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn altijd top, lekker dun en goed belegd! Bezorger is vriendelijk en snel!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond, Ik had een bestelling geplaatst voor vanavond, maar later zag ik mij pas dat jullie gesloten waren. Ik hoef de bestelling uiteraard niet meer en ontvang graag mijn geld retour. Ik zal hier morgen ook even over bellen. Mvg, Christelle

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

italiaans goede pizza! bezorging was snel.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel.. warm en heerlijke pizza. 🍕

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best pizza!! ❤️

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Lekkere pizza's. Alleen de paprika ontbrak op de quatro stagioni.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Bezorging had beter gekund. We hadden 2 uur van tevoren aangegeven dat we het om half 7 wilden, tijd genoeg dacht ik, en nog steeds te laat, maar het eten maakte het goed, het was heerlijk

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste pizza van Rotterdam zuid.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfecte pizza, met liefde gemaakt en snelle levering...volgens mijn kinderen de beste pizza ooit!

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza, aanrader!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker calzone

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Absoluut heerlijke pizza’s! Compliment van een fan. ❤️

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

I love Italian pizza it is very good the best I have eaten in the real area Italian pizza I recommend it 100x100

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker pizza

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!!!

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was er precies om de tijd die werd aangegeven als verwachte bezorgtijd. Eten was goed warm bij bezorging en erg lekker.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste van Nederland

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten ! Ik ben de meeste tijd supertevreden